Zdjęcie okładkowe wpisu: Czym pisać? Zakreślacze i długopisy do robienia notatek
Długopisy

Czym pisać? Zakreślacze i długopisy do robienia notatek

Powoli rozpoczyna się sezon na robienie notatek. Szkoły wystartowały razem z wrześniem, a studenci już pewnie zaczynają kompletować wyprawkę. Czego potrzebujecie, by robić trwałe i czytelne notatki?

Angelika, 22 września 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Baronfig Confidant Guided — notatniki wspomagane
Recenzje notatników

Baronfig Confidant Guided — notatniki wspomagane

Ile razy zdarzyło Wam się kupić notatnik, tylko po to, by odłożyć go na półkę i miesiącami myśleć, do czego go zużyć? Ile razy porzuciliście notatnik w trakcie, bo nie umieliście kontynuować początkowego konceptu?

Angelika, 15 września 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Baronfig Confidant — notatnik minimalistyczny
Recenzje notatników

Recenzja: Baronfig Confidant — notatnik minimalistyczny

Baronfig to jedna z takich marek, o których istnieniu wiem od bardzo dawna. Od lat przyglądam się ich produktom, a ich kalendarz już w zeszłym roku trafił do naszego przeglądu. Nareszcie nadszedł czas na ich sprawdzenie! O marce Baronfig To kolejne już dziecko Kickstartera.

Angelika, 6 września 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Zszywalnik — kreatywny notatnik handmade
Recenzje notatników

Recenzja: Zszywalnik — kreatywny notatnik handmade

Jak pewnie nie wiecie, mam wielki problem z kupowaniem rzeczy sugerowanych mi przez reklamy Facebooka. Wpadłam tak w jedzenie w proszku, energy drink w tym samym formacie i materiałowe bransoletki, które się bardziej kolekcjonuje, niż nosi. Poznałam tak też Papergang i Memo of Norway.

Angelika, 25 sierpnia 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Peter Pauper Press — startowy notatnik premium
Recenzje notatników

Recenzja: Peter Pauper Press — startowy notatnik premium

Wiecie, że Peter Pauper Press to był mój pierwszy porządny notatnik? Kupiłam go w bytomskiej Agorze w sklepie papierniczym i po kilku latach zużyłam jako pamiętnik. To jeden z tych niewielu w mojej kolekcji, które zapisane są od pierwszej do ostatniej kartki. To wiele mówi.

Angelika, 10 sierpnia 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Bomo Art — półmateriałowy węgierski notatnik
Recenzje notatników

Recenzja: Bomo Art — półmateriałowy węgierski notatnik

Jednym z najważniejszych produktów w manufakturze Bomo Art jest ich notatnik z grzbietem obitym materiałem. Obok tych ze skórzanymi dodatkami, znajdziemy go w największej liczbie opcji, a całość jest prawdopodobnie najbardziej rozpoznawalnym notesem z oferty.

Angelika, 24 lipca 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Memo of Norway — notatnik do kreatywnego Bullet Journal
Recenzje notatników

Recenzja: Memo of Norway — notatnik do kreatywnego Bullet Journal

Jak często zdarza Wam się klikać w reklamy na Facebooku? Mnie często. Mam stamtąd jedzenie, ukochane bransoletki i serwis VOD z samymi horrorami, więc wiem, że targetowanie działa bardzo dobrze. Jak to wygląda w kategorii notatników?

Angelika, 19 lipca 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Leuchtturm 120G — grubszy papier w klasyku
Recenzje notatników

Recenzja: Leuchtturm 120G — grubszy papier w klasyku

Informacja o grubszym papierze w notatnikach Leuchtturma dotarła do nas dość wcześnie — już w marcu pisałyśmy o tym przecież w naszych aktualnościach. Same doświadczenia z nim związane też miałyśmy za sobą, ze względu na drugą edycję Bullet Journal.

Angelika, 14 lipca 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Ferris Wheel Press — notatnik Always Right
Recenzje notatników

Recenzja: Ferris Wheel Press — notatnik Always Right

Ferris Wheel Press to nasza ulubiona kanadyjska marka związana z papierem i okolicami, choć nie ze względu na notatniki. Ich kluczowym produktem są atramenty, których piękne opakowania królują ostatnio na naszym Instagramie.

Angelika, 7 lipca 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Introligatorka – ciekawy notatnik z polskiej manufaktury
Recenzje notatników

Recenzja: Introligatorka – ciekawy notatnik z polskiej manufaktury

Lubimy obserwować polski rynek papierniczy i testować polskie produkty. Lubimy, ponieważ niejednokrotnie są wyjątkowe i niepowtarzalne. Przede wszystkim obserwujemy liniatury, rodzaje papieru, sposób szycia i całość wykonania.

Magda, 5 lipca 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Faber-Castell Loom — klasyczne pióro kulkowe
Pióra kulkowe

Recenzja: Faber-Castell Loom — klasyczne pióro kulkowe

Bardzo się cieszę, że w naszym papierowym kąciku znajdzie się też miejsce na parę słów o przyborach do pisania. Oprócz długopisów i markerów z farbą, prezentujemy kulkowe pióra! A w zasadzie jedno konkretne, Faber-Castell Loom, na dobry początek.

Angelika, 3 lipca 2021

Polecamy

Logo Sklep FC