Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Pulp — notatnik do szalonych szkiców
Recenzje notatników

Recenzja: Pulp — notatnik do szalonych szkiców

W dzisiejszym odcinku opowiem Wam o notatniku, który był pierwszym w folderze „Notatniki” w moich przeglądarkowych zakładkach. Dodałam go tam bardzo wiele lat temu, może cztery, albo nawet pięć?

Angelika, 14 maja 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Badly Made Books — notatnik szczery do bólu
Recenzje notatników

Recenzja: Badly Made Books — notatnik szczery do bólu

Podczas eksploracji lokalnych sklepów z artykułami papierniczymi rozbiłam się o tę markę dwukrotnie. Za pierwszym razem zdecydowałam się jednak na zakup The Completist, za drugim Badly Made Books wleciał do koszyka stricte z myślą o recenzji.

Angelika, 12 maja 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Rhodia — francuski notatnik codzienny
Recenzje notatników

Recenzja: Rhodia — francuski notatnik codzienny

Rhodia to jeden z notatników wymienianych wśród klasyków produktów premium. Zaraz obok Leuchtturma i Moleskine’a, zaraz za podium, zaskarbił sobie miłość użytkowników piór z najgrubszym papierem z całej trójki i praktycznie tą samą ceną. Jak wypadnie on w naszych testach?

Angelika, 10 maja 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Pan Planer – planer chyba idealny
Recenzje notatników

Recenzja: Pan Planer – planer chyba idealny

Pan Planer to była miłość od pierwszego wejrzenia. Gdy tylko zobaczyłam, że powstał nieco przerośnięty, młodszy brat Pana Kalendarza, od razu dodałam go na wishlistę. Jako redakcja skontaktowałyśmy się z producentem, by móc go przetestować i… Udało się!

Magda, 7 maja 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Paperblanks (mini) — notatnik do postawienia wśród książek
Recenzje notatników

Recenzja: Paperblanks (mini) — notatnik do postawienia wśród książek

Ciężko mi pomyśleć, że są ludzie, którzy widzieli w sklepach notatniki, a nie widzieli Paperblanks. Produkty tej firmy dostępne są w wielu księgarniach i sklepach stacjonarnych, sprawiając, że to chyba najłatwiej dostępne notatniki premium.

Angelika, 5 maja 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Katie Leamon — notatniki rozważne i romantyczne
Recenzje notatników

Recenzja: Katie Leamon — notatniki rozważne i romantyczne

Coraz większa dostępność notatników Katie Leamon w Polsce wywołała wśród obserwatorów papierniczego rynku niemałe poruszenie. Dlatego też od razu wiedziałyśmy, że musimy go przetestować.

Magda, 3 maja 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: notatnik Lamy — kratka na każdą pogodę
Recenzje notatników

Recenzja: notatnik Lamy — kratka na każdą pogodę

Niemiecka firma Lamy znana jest głównie z produkcji piór. W naszej redakcji ich liczba już jakiś czas temu przekroczyła jednocyfrową liczbę, więc wiecie, znamy i uwielbiamy. Proste więc, że gdy tylko zobaczyłam notatnik Lamy, musiałam go sprawdzić.

Angelika, 1 maja 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Castelli — włoskie piękności
Recenzje notatników

Recenzja: Castelli — włoskie piękności

Castelli to marka, która pojawiła się w moim życiu praktycznie znikąd. Poznałam ją jakoś przypadkiem, by kilka lat później dowiedzieć się ich notesy można kupić bez większego problemu w Empiku.

Angelika, 25 kwietnia 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Ottergami B5 — duży notatnik do wszystkiego
Recenzje notatników

Recenzja: Ottergami B5 — duży notatnik do wszystkiego

O Ottergami porozmawiamy z Wami po raz kolejny. Tym razem z okazji wypuszczenia nowej linii notatników, która znacznie różni się od tego, co testowałyśmy na początku powstania PaperLovers. Wiecie, że to była nasza pierwsza recenzja?

Angelika, 21 kwietnia 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Bullet Journal x Leuchtturm 1917 — druga edycja
Recenzje notatników

Recenzja: Bullet Journal x Leuchtturm 1917 — druga edycja

Zaledwie w zeszłym tygodniu nowe oficjalne notatniki do Bullet Journal trafiły do sklepów. Jeśli mignęły Wam wcześniej na Instagramie, to dlatego, że limitowaną liczbę sztuk można było kupić na oficjalnej stronie BuJo.

Angelika, 29 marca 2021

Polecamy

Logo Sklep FC