Zdjęcie okładkowe wpisu: Baronfig + Netflix i notatnik Play Stream Journal
Recenzje notatników

Baronfig + Netflix i notatnik Play Stream Journal

Czy zastanawialiście się kiedyś, jak połączyć pasję do pisania i miłość do seriali? Baronfig i Netflix tak i mają nawet rozwiązanie. Przygotowali oni niedawno specjalny notatnik — Play Stream Journal — który powinien zadowolić fanów obu aktywności.

Angelika, 10 kwietnia 2022
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Scribbles that Matter — brytyjski notatnik do Bullet Journal
Recenzje notatników

Recenzja: Scribbles that Matter — brytyjski notatnik do Bullet Journal

Scribbles that Matter to jedna z tych marek, które powstały na fali popularności Bullet Journal, a ich notatniki w kropki koncentrują się właśnie na tej metodzie produktywności. Nadszedł więc wreszcie czas, by sprawdzić i u nas, jak wypadają one na tle konkurencji.

Angelika, 13 marca 2022
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Amazon Basics — tani notatnik „premium”
Recenzje notatników

Recenzja: Amazon Basics — tani notatnik „premium”

To jeden z tych notesów, które chciałam sprawdzić od dłuższego czasu. Teraz, gdy Amazon jest wreszcie pełnoprawnie dostępny w Polsce ma to ciut więcej sensu, więc oto jest. Notatnik Amazon Basics, mocno inspirowany kultowym notesem Moleskine’a i w połowie jego ceny.

Angelika, 3 marca 2022
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Lamy x Neo Lab — cyfrowy colab
Recenzje notatników

Recenzja: Lamy x Neo Lab — cyfrowy colab

Sam system Neo Lab opisywałem już na łamach Paper Lovers prawie rok temu. W dużym skrócie to kombinacja specjalnego papieru i długopisu, która pozwala na digitalizację tego, co piszemy.

Krzysiek, 16 stycznia 2022
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Bomo Soft — notatnik Bomo Art w miękkiej oprawie
Recenzje notatników

Recenzja: Bomo Soft — notatnik Bomo Art w miękkiej oprawie

Pamiętacie, jak parę miesięcy temu przyglądaliśmy się flagowemu notatnikowi od węgierskiego Bomo Art? Czas na młodszego brata, Bomo Soft, czyli notatnik w miękkiej oprawie. Od razu mogę też powiedzieć, że znacznie bardziej mi się spodobał.

Angelika, 12 stycznia 2022
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Good INKpressions — notes na życzenie z papierem Tomoe River
Recenzje notatników

Recenzja: Good INKpressions — notes na życzenie z papierem Tomoe River

Słyszeliście kiedyś o papierze Tomoe River? To legendarna już wytwórnia papieru, a ich najpopularniejszym produktem są bardzo cienkie kartki o białym lub kremowym kolorze. Notatniki z ich wykorzystaniem znajdziemy na całym świecie! Dziś przyglądamy się im w wersji Good InkPressions.

Angelika, 17 listopada 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Outlines — wodoodporny notatnik od Leuchtturma
Recenzje notatników

Recenzja: Outlines — wodoodporny notatnik od Leuchtturma

O tych notatnikach wspominałyśmy już ponad pół roku temu, gdy tylko dowiedziałyśmy się o planach Leuchtturma na 2021. Gdy tylko pojawiły się w sprzedaży, od razu musiałyśmy je mieć. Bo wiecie Outlines to nowa wodoodporna linia notesów. Czy to ma sens? Sprawdzamy!

Angelika, 11 listopada 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Odyssey Notebooks — bullet journal z papierem Tomoe River
Recenzje notatników

Recenzja: Odyssey Notebooks — bullet journal z papierem Tomoe River

Zastanawialiście się czasem, jak wyglądałby Wasz notatnik idealny? Pewnie nie raz. Rainbow, założycielka Odyssey Notebooks, postanowiłą porozmawiać ze społecznością i zrobić notatnik idealny dla pióromaniaków. Jak to wyszło? Sprawdźmy!

Angelika, 28 października 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Baronfig Confidant Guided — notatniki wspomagane
Recenzje notatników

Baronfig Confidant Guided — notatniki wspomagane

Ile razy zdarzyło Wam się kupić notatnik, tylko po to, by odłożyć go na półkę i miesiącami myśleć, do czego go zużyć? Ile razy porzuciliście notatnik w trakcie, bo nie umieliście kontynuować początkowego konceptu?

Angelika, 15 września 2021

Polecamy

Logo Sklep FC