Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Bomo Art — półmateriałowy węgierski notatnik
Recenzje notatników

Recenzja: Bomo Art — półmateriałowy węgierski notatnik

Jednym z najważniejszych produktów w manufakturze Bomo Art jest ich notatnik z grzbietem obitym materiałem. Obok tych ze skórzanymi dodatkami, znajdziemy go w największej liczbie opcji, a całość jest prawdopodobnie najbardziej rozpoznawalnym notesem z oferty.

Angelika, 24 lipca 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Memo of Norway — notatnik do kreatywnego Bullet Journal
Recenzje notatników

Recenzja: Memo of Norway — notatnik do kreatywnego Bullet Journal

Jak często zdarza Wam się klikać w reklamy na Facebooku? Mnie często. Mam stamtąd jedzenie, ukochane bransoletki i serwis VOD z samymi horrorami, więc wiem, że targetowanie działa bardzo dobrze. Jak to wygląda w kategorii notatników?

Angelika, 19 lipca 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Leuchtturm 120G — grubszy papier w klasyku
Recenzje notatników

Recenzja: Leuchtturm 120G — grubszy papier w klasyku

Informacja o grubszym papierze w notatnikach Leuchtturma dotarła do nas dość wcześnie — już w marcu pisałyśmy o tym przecież w naszych aktualnościach. Same doświadczenia z nim związane też miałyśmy za sobą, ze względu na drugą edycję Bullet Journal.

Angelika, 14 lipca 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Ferris Wheel Press — notatnik Always Right
Recenzje notatników

Recenzja: Ferris Wheel Press — notatnik Always Right

Ferris Wheel Press to nasza ulubiona kanadyjska marka związana z papierem i okolicami, choć nie ze względu na notatniki. Ich kluczowym produktem są atramenty, których piękne opakowania królują ostatnio na naszym Instagramie.

Angelika, 7 lipca 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Introligatorka – ciekawy notatnik z polskiej manufaktury
Recenzje notatników

Recenzja: Introligatorka – ciekawy notatnik z polskiej manufaktury

Lubimy obserwować polski rynek papierniczy i testować polskie produkty. Lubimy, ponieważ niejednokrotnie są wyjątkowe i niepowtarzalne. Przede wszystkim obserwujemy liniatury, rodzaje papieru, sposób szycia i całość wykonania.

Magda, 5 lipca 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Archie’s Calligraphy — staromodny notatnik z niespodzianką
Recenzje notatników

Recenzja: Archie’s Calligraphy — staromodny notatnik z niespodzianką

Opowiadanie o polskich notatnikach to jeden z naszych wewnętrznych obowiązków. Oprócz odkrywania nowych perełek z całego świata, ważne jest też dla nas przybliżanie Wam lokalnych twórców. Archie’s Calligraphy to jedna z polskich i unikatowych manufaktur.

Angelika, 23 czerwca 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Yop & Tom — najlepszy notatnik do Bullet Journal*
Recenzje notatników

Recenzja: Yop & Tom — najlepszy notatnik do Bullet Journal*

Ten konkretny notatnik odkryłam na Amazonie, gdzie pokazywał się obok Ottergami pod hasłem „dotted notebook”. Ottergami wygrał tę walkę o mój koszyk i portfel, bo nie przypominał aż tak bardzo innych znanych mi notatników.

Angelika, 31 maja 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Moleskine Time — klasyk z ulepszonym papierem
Recenzje notatników

Recenzja: Moleskine Time — klasyk z ulepszonym papierem

Nie wiem czy wiecie, ale Moleskine w swoich notatnikach ma więcej niż jeden rodzaj papieru. Obok klasycznych notatników z papierem o gramaturze 70 gsm, część limitowanych i specjalnych serii wyróżni się trochę grubszymi kartkami.

Angelika, 28 maja 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Collins Legacy — brytyjskie dziedzictwo
Recenzje notatników

Recenzja: Collins Legacy — brytyjskie dziedzictwo

To jeden z notatników i marek, o których nie miałam bladego pojęcia. Mam go w swoich zbiorach, bo go wygrałam, ha! Nie dość, że już pół roku zawodowo recenzuję notatniki, to jeszcze udało mi się zgarnąć jednego w konkursie. Idealnie, prawda?

Angelika, 26 maja 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Antra — polski notatnik codzienny
Recenzje notatników

Recenzja: Antra — polski notatnik codzienny

To jeden z tych notatników, które leżą na mojej półce od co najmniej kilku lat. Sama nie przywiązywałam do niej zbyt wielkiej uwagi, ale już kilkukrotnie trafiłam na wzmiankę o nich w polskim notatnikowym światku.

Angelika, 24 maja 2021
Zdjęcie okładkowe wpisu: Recenzja: Code&Quill — amerykański monolit
Recenzje notatników

Recenzja: Code&Quill — amerykański monolit

Na notatniki z tej firmy patrzę od porządnych kilku lat. Znalazłam ich na Kickstarterze w drugiej połowie 2016 roku, gdzie największą uwagę przykuwały „metki” naszyte na przedniej okładce.

Angelika, 21 maja 2021

Polecamy

Logo Sklep FC